De Presentiebenadering

20 mei | 19:30 - 21:30

Door Jaap Gorter

Vanaf 2002 volg ik de Presentiebenadering, ga naar congressen en studiebijeenkomsten.

Wat is presentie, hoe kun je dat inzetten op de zorgboerderij, hoe kun je het benutten bij het verwoorden en verantwoorden van wat je doet? Wat zegt presentie over kwaliteit van zorg?

Ik zal vertellen over en met jullie in gesprek gaan over deze menselijke benadering van zorg.

Jaap Gorter is mede-oprichter van de Naoberhoeve (1998). Hij heeft zowel een landbouw als een zorgachtergrond.

Sinds 2018 heeft de Naoberhoeve een pilot-status op het gebied van kwaliteit bij Bezinn. De presentie-benadering is één van de inspiratiebronnen voor deze zoektocht.

De Presentiebenadering

Jaap Gorter