Het Jaarrond Activiteiten Organiseren op de Zorgboerderij

13 april | 13:00 - 16:00

13 en 27 april 2021 13.00-16.00

Het agrarisch bedrijf kent een cyclus van werkzaamheden. De seizoenen brengen daarbij ook hun eigen klussen mee. Het is een kunst om deze activiteiten te vertalen naar de individuele cliënt. Klussen bedenken tijdens de wintermaanden is soms ook een uitdaging.

Zet de verschillende materialen, dieren, ruimtes en de omgeving van de zorgboerderij in binnen verschillende activiteitenreeksen en in alle seizoenen. Haal alle mogelijkheden uit de aanwezige ingrediënten die het zorgbedrijf heeft het jaar rond.

Breng de deelnemers op leerzame wijze in productieve beweging. Haal de kracht uit de zorgboerderij/leer- werkbedrijf ten gunste van de deelnemers en de bedrijfsresultaten.  Zet de verschillende activiteitenreeksen in voor het aanleren van vakmatige –en werknemers vaardigheden.

In de trainingsworkshop leer je hoe je dieren en planten kunt inzetten voor een gevarieerd jaarrond programma. Met als doel dat er op maat van de individuele deelnemer er een aantrekkelijk aanbod is.

Het is een trainingsworkshop van ontdekken, durven doen, ervaren, kijken naar en leren van elkaar. Met nieuwe inspiratie om jezelf en de deelnemer weer vol energie in beweging te krijgen.

Duur: 2 dagdelen 13 en 27 april 2021 13.00-16.00

Het Jaarrond Activiteiten Organiseren op de Zorgboerderij