Laden scholing

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Moeilijk Gedrag en Jij 2022

26 september | 13:30 - 16:30

- €156.00
Moeilijk Gedrag en Jij (twee middagen;) 26-9-22 en 10-10-22
Training hoe anders omgaan met gedrag van cliënten waar jij moeite mee hebt

Als cliënten gedrag vertonen waar we moeite/last van hebben, schieten we snel in onze eigen irritatie, weerstand en valkuilen. In deze training. wordt er samen nagedacht, wat dit gedrag met jou doet en geoefend met behulp van een trainingsacteur hoe jij anders met dit gedrag kunt omgaan. Waardoor je er minder last van hebt, beter in contact blijft en er soms zelfs begrip ontstaat. Ter voorbereiding op deze training wordt je gevraagd een aantal vragen te beantwoorden.

Algemeen
Als werkgroep scholing merken we in toenemende mate dat zorgboerderijen te maken hebben met complexe meervoudige stoornissen en daarbij behorende gedragsproblematiek. Deze open training van 2 dagdelen is  niet afdoende om complexe of zelfs vastgelopen casuïstiek op te lossen. Hiervoor worden behandelondersteuning, teamoverleg of coaching, werkoverdracht of intervisie aanbevolen. Wat we in deze training  doen is: de begeleider naar het eigen gedrag laten kijken en oefenen met handelingsalternatieven. Je kunt alleen jezelf veranderen. Je kunt anders naar de cliënt gaan kijken. Om meer invloed te hebben op het gedrag van cliënten kunnen onze meer methodische cursussen verder helpend zijn. Bijvoorbeeld sociaal competentiemodel, motiverende gespreksvoering of oplossingsgericht werken. Deze methoden geven vaak erg bruikbare handvatten om tot gewenst gedrag te komen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€156.00
Evenement Categorie:

Organisator

Vereniging Bezinn

Overige informatie

SKJ
7
Trainer
Joan Wolthers
Min-Max aantal aanmeldingen
8-10
Leden
€ 130,00
Niet leden
€ 156,00

Locatie

Prinses Margriet manege
Oude Beilerweg 29
Westerbork, 9431 BZ
+ Google Maps