Persoonlijk en Waarden Gedreven Leiderschap 2022

23 juni | 19:00 - 21:30

- €96.00

Let op: deze training is een week verplaatst naar 23 juni!

Masterclass door Prof. Dr. G. Anthonio

Meer waarden creatie en meer resultaat, met minder moeite!

Leiderschap

Leiderschap is niet alleen voorbehouden aan formeel leidinggevenden. We hebben er allemaal mee te maken. Leiderschap gaat immers over invloed uitoefen, te beginnen op jezelf, dan op je naasten en vervolgens op anderen op je werk of in de samenleving. Jouw leiderschapsontwikkeling kun je zien als een reis. Een reis door verschillende landschappen heen. Je hoeft deze reis niet alleen af te leggen, maar je moet wel stappen zetten. Ook moet je soms even stilstaan, om daarna weer in beweging te komen. En een nieuw inzicht geeft daarbij ook een ander uitzicht.

“Even stilstaan, voordat je in beweging komt.”

Waarden

Leiderschap gaat niet alleen over de goede dingen doen en anderen daarin meenemen. Onze persoonlijke waarden, overtuigingen en idealen spelen daarbij een rol, zeker in de zorg! Maar hoe houden wij het zicht op dat innerlijke kompas? Worden we soms niet opgeslokt door de waan van de dag? We zullen stilstaan bij de kracht van waarden, die ons op koers houden en ons leven en werk richting geven.

“Als je het goed hebt hier, komt je makkelijker daar!”

Persoonlijk en de organisatie context

Leiderschap en waarden hebben altijd te maken met jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ervaringen, kennis en vaardigheden. Het is dan ook jouw reis, samen met anderen. Maar die anderen hebben ook hun reis. De organisatie waar jij werkt is ook onderweg. Persoonlijk en waarden gedreven leiderschap voor professionals die in de zorg werken gaat dan ook altijd over de verbinding. De verbinding met de ander, de client en collega’s en de verbinding met de missie en doelen van de organisatie. Het is dus belangrijk aan die verbinding te werken. Als dat goed zit is het werkplezier hoog, zal je veel waarden toevoegen en mooie resultaten bereiken!

“Leiderschap is niet alleen maar zenden, maar ook ontvangen. Het leven praat geregeld terug.”

De trainer

Gabriël Anthonio is de man van Radha, en samen zijn ze de ouders van Mahil. Voor sommigen is hij ook bekend van columns in het Friesch Dagblad, als bestuurder in de Jeugd- en Verslavingszorg of spreker in kerken en voor groepen. Gabriël is part time hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen bij gedrags- en maatschappijwetenschappen. Hij doceert o.a. voor psychologen en psychiaters, doet onderzoek, schrijft boeken en artikelen. Sinds een jaar werkt hij als organisatieadviseur en trainer. Bovenal is hij een boeiende spreker die wetenschap, praktijk en persoonlijke ervaringen op een inspirerende manier weet te brengen. Hij spreekt niet alleen het hoofd, maar vooral het hart aan!

“Het leven is als een reis. Een reis om te worden wie je ten diepste al bent!”

Deze masterclass is een donatie van Prof. dr. Gabriël Anthonio aan de zorgboeren en kost voor zorgboeren € 20,00

Masterclass Leiderschap 2022
Uitverkocht