Laden scholing

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zorgvuldig medicatiebeheer

13 maart 2020 | 13:30 - 16:30

- € 55

Waarom?
Zorgvuldig medicatiebeheer is een speerpunt in de zorgwereld. In deze cursus kom je erachter of het op jouw zorgboerderij goed voor elkaar is en/of wat je kunt doen om het voor elkaar te krijgen.

Inhoud

Samen met een ervaren verpleegkundige neem je je eigen situatie onder de loep.
Hoe moeilijk of makkelijk is het in jouw zorgboerderij om je te houden aan de eisen van de Inspectie en het kwaliteitssysteem ten aanzien van medicatiebeheer? Hoe heb je dat tot nu toe opgelost en kan het misschien nog anders? Wat doe je bij onduidelijkheden? Wat heb je inmiddels geleerd van (bijna) fouten?

Toedienen-bevoegdheid-beheer
Jaarlijks legt de docent andere accenten binnen dit thema. Het is aan te bevelen om deze cursus niet vaker dan twee keer te bezoeken. Dit is NIET de cursus: medicatie toedienen waarbij de werking van diverse medicijnen wordt uitgelegd. Deze cursussen worden bij diverse ROC’s aangeboden en (waarschijnlijk) ook bij Moai Seldsum en Lijwieckstee (zie: overig). Door het volgen van deze cursus mag je ook geen “voorbehouden medische handelingen” verrichten, de zogenaamde bevoegd & bekwaamheid. Ook dat zijn cursussen die binnen ROC’s worden gegeven.

Om het programma van de cursus aan te passen aan de groep wordt verzocht om bij aanmelding het opleidingsniveau van de deelnemer door te geven.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
13 maart 2020
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€ 55
Evenement Categorie:

Organisator

Vereniging Bezinn

Overige informatie

SKJ
3
Trainer
Judith Veldman (docent verpleegkunde)
Min-Max aantal aanmeldingen
10-20
Duur
Eén dagdeel

Locatie

Prinses Margriet manege
Oude Beilerweg 29
Westerbork, 9431 BZ
+ Google Maps