Activiteitenbegeleiding

16 november | 19:00 - 21:30

Cursus over het methodisch voorbereiden, uitvoeren en evalueren van activiteiten zoals die in het kader van dagbesteding plaatsvinden. Door verschillende stappen bewust in een bepaalde volgorde te zetten handel je niet vanuit een gevoel of toevallige gedachte, maar weldoordacht en doelbewust. De cursus bestaat uit een kennisclip, schriftelijke informatie en een trainingsdagdeel. Geen toets. Na het volgen van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Activiteitenbegeleiding 2021

,