Geweldloos communiceren

19 oktober | 09:30 - 16:30

Volgens Rosenberg (de grondlegger van deze methodiek) is de manier waarop we communiceren – meestal onbedoeld – gewelddadiger dan we beseffen doordat de uitdrukkingen die we gebruiken vaak beschuldigend zijn. Om verbinding te maken met onszelf en met anderen is het nodig om een andere taal te leren, de taal van het hart, de taal van geweldloze communicatie.

Deze scholing bestaat uit het zelfstandig bestuderen van de methode middels e-learning en het boek. Daarna volgt er een trainingsdag, waarna een toepassingstoets gemaakt moet worden.

1 dag (+ webcolleges en toets)

Geweldloos Communiceren 2021

,