• Dit event is voorbij.

Geweldloos communiceren 2022

17 maart | 09:30 - 16:30

- €156.00

Deze scholing is op 2 dagen: 17-3-22 (hele dag) en 31-3-22 (ochtend)

Volgens Rosenberg (de grondlegger van deze methodiek) is de manier waarop we communiceren – meestal onbedoeld – gewelddadiger dan we beseffen doordat de uitdrukkingen die we gebruiken vaak beschuldigend zijn. Om verbinding te maken met onszelf en met anderen is het nodig om een andere taal te leren, de taal van het hart, de taal van geweldloze communicatie.

Deze scholing bestaat uit het zelfstandig bestuderen van de methode middels e-learning en het boek. Daarna volgt er een trainingsdag, en na 2 weken een ochtend, waarna een toepassingstoets gemaakt moet worden.

1 dag en 1 dagdeel (+ webcolleges en toets)

Tickets zijn niet meer beschikbaar

,
Evenement Tags: