Zilliz voor gevorderden

11 mei | 18:30 - 21:30

In de ZilliZ gevorderdentraining nemen we de meer administratieve taken en de inrichting van ZilliZ door. De deelnemers moeten minimaal toegang hebben tot de modules Contracten en Administratie en beheersrechten hebben om een stuk inrichting te doen, toegang tot de module P&O is ook handig. Neem een eigen laptop mee en heb je inloggegevens bij de hand.

Welke onderwerpen we precies behandelen, bepalen we aan de hand van de wensen van de deelnemers. Je kunt deze tot 1 week voor de training mailen naar opleidingen@bezinn.nl

Mogelijke onderwerpen ZilliZ gevorderden training

• Inrichting Factureren via ZilliZ (naar BEZINN, als onderaannemer, PGB, ZIN, Vecozo)
  • Overzichten van toekenningen